13/12/2008

"Οι νόμοι ποτέ δεν ισχύουν γι’ αυτούς που φορούν στολή και κουβαλούν όπλα"

Αίσχος, Οργή, Ντροπή, Όνειδος… η Ελλάδα του 21ου αιώνα δολοφονεί τα παιδιά της, εκτελεί εν ψυχρώ το μέλλον της, τα όνειρά της, της προσδοκίες της με... συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι ‘έλαχε’ το Σάββατο στις 6 Δεκεμβρίου, ο τσαμπουκάς και η ανυπέρβλητη ηλιθιότητα κάποιου ‘διορισμένου’ εκτελεστή, ενός ποταπού υποκειμένου που μετρά την υπεροχή και την ανωτερότητα ακριβώς όμοια όπως ένα άγριο ζώο στη ζούγκλα, στέρησαν τη ζωή ενός αθώου μαθητή και βύθισαν το πανελλήνιο σε βαρύ πένθος. Και μήπως δυστυχώς αυτή είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που η Ελλάδα θα ‘θάψει’ τα όνειρα της…

Δώστε εξουσία κύριοι ανώτεροι σε ‘φελλούς’, σε ανύπαρκτους, σε ανθρώπους που λογαριάζουν την ανθρώπινη υπόσταση υποδεέστερη και από αυτή του μυρμηγκιού. Δώστε τους όπλα, κλόμπς, σιδηρολοστούς, σουγιάδες, σιδηρογροθιές, χειροβομβίδες, και ότι άλλο για να επιβάλλετε την τάξη, και με αυτά εάν χρειαστεί σκοτώστε, εξοντώστε, αφανίστε και την έσχατη ελπίδα της Ελλάδας για ένα καλύτερο αύριο.



Αντίο Αλέξη... ίσως να μην πρόλαβες να καταλάβεις ότι: ‘Οι νόμοι ποτέ δεν ισχύουν γι’ αυτούς που φορούν στολή και κουβαλούν όπλα’.
Λυπάμαι και ντρέπομαι που είμαι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να ‘ποιώ ήθος’ σε αυτήν την Ελλάδα.

Τ. Κορδούλη

8 Δεκέμβριος 2008 7:07 μμ


ΠΗΓΗ:
Αλέξης Γρηγορόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: