My Blogs in Blogger

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Για την Δολοφονία του Ζακ ~ About Zak's Assassination

#ZakKostopoulos #Zak
#ΖακΚωστόπουλος #Ζακ
τελευταία ενημέρωση ανάρτησης 30-11-2018

Μια ανατριχιαστική Δολοφονία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13:00 στην Ομόνοια. Ανατριχιαστική, Εγκληματική, Δολοφονική, Ομοφοβική, Μικροαστική, Κοινωνική, Κρατική ιστορία που είναι λίγο από όλα όσα προαναφέρθηκαν ενώ Ζει και Αναπνέει λόγω των δύο βίντεο που βρέθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, και που ΑΝ ΔΕΝ υπήρχαν, τώρα θα μίλαγαν (τα συστημικά ΜΜΕ) για μια ακόμα επίθεση ληστείας ενός πρεζάκια της Ομόνοιας λόγω της ελλιπούς αστυνόμευσης και μπλα, μπλα, μπλα.

Σύμφωνα με το ιστορικό του αρθρογράφου Ζακ Κωστόπουλου στο περιοδικό antivirus διαβάζουμε για τον Ζακ ότι είναι οροθετικός queer ακτιβιστής που δραστηριοποιείται και γράφει κυρίως για θέματα που αφορούν τον HIV και τη σεξουαλικότητα αλλά και για τα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει. Αυτές οι ιδιότητες του και φυσικά πάνω από όλα πως ήταν ένα ενεργό μέλος αυτής της σκατένιας κοινωνίας και της κοινότητάς του έχουν σώσει την Αλήθεια μαζί και ΠάΝΩ από όλα φυσικά με την ύπαρξη των δύο επίμαχων βίντεο.


Στα βίντεο ούτε που φαίνεται αν ο Ζακ μπαίνει μέσα για να κλέψει, ενώ τον βαφτίσανε Ληστή. Και ούτε που φαίνεται πως κρατά μαχαίρι, μόνο η Αστυνομία και ο έμπορας το λένε. Ενώ ο Γρηγόρης Βαλιανάτος σημειώνει φωναχτά: "Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete"


Τα βίντεο ΔΕΝ θα τα αναπαράγουμε. Με μία απλή αναζήτηση στο YouTube θα τα βρείτε εύκολα.

Το χειρότερο όμως πέρα και πάνω από την συμπεριφορά των "νοικοκυραίων" στην Ομόνοια και τη Δολοφονική στάση για άλλη μια φορά της αστυνομίας είναι πως ο νόμος του Λυντς και ο κυρ-Παντελής, για εμάς που ασχολούμαστε ενεργά στα κυρίαρχα Social Media της εποχής μας (facebook, twitter, youtube), βλέπουμε πως είναι η πλειοψηφούσα τάση στην ελληνική κοινωνία και να ακολουθούν ασθμαίνοντας οι άλλες δύο, αυτή της αδιαφορίας και αυτή της αλληλεγγύης τελευταία.

Τα δικά μας Λαϊκά-Εργατικά Δικαστήρια (τα παλιά του βουνού) ΔΕΝ έχουν (είχαν) καμιά απολύτως σχέση με το λυντσάρισμα και την αυτοδικία. Έχουν σχέση με την Δικαιοσύνη, την Αξιοπρέπεια και τον Σεβασμό στον Άνθρωπο πάνω από όλα. Ελπίζουμε μόνο να γίνουν πράξη κάποια στιγμή αυτά στην γΕλλάδα. Και εμείς -ένα είναι σίγουρο- ΔΕΝ θα αρχίσουμε από τους φτωχοδιάβολους μπινέδες λούμπεν μικροαστούς νοικοκυραίους αλλά από αυτούς που τους "γεννούν". Αυτοί Ξέρουν.

Αντίο Ζακ.
Ελπίζω να λάμψει η Αλήθεια και να εκδικηθούμε για την εν ψυχρώ Δολοφονία σου.
#RestInPowerχρήσιμοι σύνδεσμοι για τον Ζακ
τελευταία ενημέρωση 30-11-2018 


τα social media του Ζακ

συνεντεύξεις


επικαιρότητα


twitter hashtags


~/|\~

*υστερόγραφο
Στη σελίδα του Ζακ στην τελευταία του ανάρτηση γράψαμε:

Άρης Ελάτης #RestInPower Zak.
Οι Κυρ-Παντελήδες πάντα θα είναι οι βασικοί μας εχθροί.

Άρης Ελάτης Να το πω και διαφορετικά: χωρίς Ταξικό προσανατολισμό και χειραφέτηση είμαστε χαμένοι. Αυτό επ' ουδενί δεν νοείται πως ο πόλεμος είναι μόνο με την άλλη Τάξη. Η κρίσιμη μάχη ΠάΝΤΑ θα είναι ενδοΤαξική αφού μιλώ πάντα για τους "από κάτω", εφόσον σε αυτήν την Τάξη ανήκω. Οι "από πάνω" μια χαρά ξέρουν να ενώνονται ΠάΝΤΑ γύρω από τα συμφέροντα τους.

Άρα, το πρόβλημα μας θα είναι ΠάΝΤΑ εκείνα τα ανθρώπινα ρετάλια (υπάρχουν και πάρα πολλοί ζωό"φιλοι" ανάμεσα τους) που ενώ ΔΕΝ ανήκουν στην άρχουσα Τάξη είναι ο Δούρειος Ίππος της μέσα στην δικιά μας Τάξη, όπου εκούσια ή ακούσια, παίζουν το παιχνίδι της με τους δικούς της ΠάΝΤΑ βέβαια κανόνες: ξεκινώντας με την Ιδιοκτησία και τον Μισθό.~/|\~

Επίσης βάζουμε και το τραγούδι-ύμνο...
...του διαχρονικά αμετανόητου πλειοψηφούντα κυρ-Παντελή:


Τις Κυριακές πρωί στην εκκλησιά
σταυροκοπιέσαι στην Παναγιά
Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
έχεις και σύζυγο, κόρη, παιδί
μοντέρνα έπιπλα, έγχρωμη tv,
τρως τροφή πνευματική.

Μακριά από κόμματα μην βρεις μπελά,
“Πατρίς, θρησκεία και φαμελιά”
Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
τι κι αν πεθαίνουνε πάνω στη γη
χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς ψωμί,
μαύροι, λευκοί ή κίτρινοι.
Ο γιός σου μοναχά να ‘ναι καλά
ν’ αφήσεις τ’ όνομα και τον παρά.

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
σκεύρωσες, σάπισες στο μαγαζί
τη νιότη ξόδεψες και την ορμή
για τη δραχμή, για το πετσί
δίπλα σου τ’ όνειρο, η ζωή και το φως
μα εσύ στο κουφάρι σου κλεισμένος εντός.

Ξέρεις πως δώσανε κυρ-Παντελή
άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
να φας και ‘ συ κυρ-Παντελή;

Κι εσύ τι έδωσες κυρ-Παντελή;
Πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη;
Πες μας τι άφησες κληρονομιά
που να εμπνέει τη νέα γενιά;

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
έντρομε, άβουλε συ φασουλή
βρώμισες τ’ όνειρο και την ψυχή
άδειο πετσί χωρίς πνοή.

Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά
θάψτε τους έντιμους μες στα σκατά
κι αυτούς που φτιάξανε τον Παντελή
σκουλήκι άχρηστο σ’ αυτή τη γη.

... και τρεις υπέροχες εκδοχές του από Magic De Spell (live & audio)
και φυσικά από τον Πάνο Τζαβέλα.


  πηγή βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: