09/09/2018

σκέψειςΣΤΟχαρτί: στίχος, ποίηση, βιβλίο, άρθρο, λογοτεχνία ~ fb group: seizeTHEsky.thoughtsONpaper


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) έχουν αξία όταν χρησιμοποιούνται ως εργαλείο για να φέρουν ανθρώπους πιο κοντά, έξω στην πραγματική ζωή, να τους συσπειρώσουν, να τους οργανώσουν και να τους μεταδώσουν πραγματική Γνώση πέρα από την πληροφορία που μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά ως συνήθως το μεγαλύτερο κομμάτι της είναι άχρηστη. Θα προσθέσω βέβαια και να τους ψυχαγωγήσουν, αλλά, θα πρόσθετα με μέτρο και φειδώ, και όχι αυτή η ψυχαγωγία να μετατραπεί σε άκρατη και αχαλίνωτη διασκέδαση (παιχνίδια κτλ) και να γίνει θηλιά στο λαιμό και στο μυαλό συνεπακόλουθα.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες γι' αυτά τα θέματα αν και έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με το διαδίκτυο. Η πρόταση μας είναι μέσα από δύο ομάδες που φτιάξαμε στο facebook την σκέψειςΣΤΟχαρτί~thoughtsONpaper: στίχος, ποίηση, βιβλίο, άρθρο, λογοτεχνία και την Επαναστάτες: Ρήγας, Καραϊσκάκης, Άρης να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε και να διατηρήσουμε Γνώση και χρήσιμη πληροφορία γύρω από θέματα που μας ενδιαφέρουν στο σήμερα. Και φυσικά να αυτΟργανωθούμε μιας και αυτό είναι το ζητούμενο και ο στόχος μας.
Αναλυτικότερα παρακάτω.

~/.\~

σκέψειςΣΤΟχαρτί~thoughtsONpaper: στίχος, ποίηση, βιβλίο, άρθρο, λογοτεχνία
https://www.facebook.com/groups/seizeTHEsky.thoughtsONpaper/


~/.\~

Περιγραφή Ομάδας

τελευταία ανανέωση 25-8-2018 ~/|\~ σκέψειςΣΤΟχαρτί: σκέψη, στίχος, ποίηση, κείμενο, άρθρο, λογοτεχνία, βιβλίο - οτιδήποτε αφορά τον γραπτό λόγο ~/|\~ επαναδημιουργία ομάδας 16-2-2018 ~/|\~ παρακαλούμε πολύ διαβάστε παρακάτω τους κανόνες της ομάδας http://bit.ly/AsproMauro-Group καθώς και τα σχόλια των διαχειριστών που τους ακολουθούν ~/|\~ συμμετέχετε και στη σελίδα μας "ΑσπροΜαυρο" που σχετίζεται με αυτή την ομάδα https://www.facebook.com/seizeTHEsky.WhiteBlack/

~/.\~

Καρφιτσωμένη Δημοσίευση


πρώτη καταχώρηση 23-1-2016
τελευταία ενημέρωση 31-5-2018
.
--> Σε αυτή την ομάδα θα δημοσιεύονται σκέψεις, στίχοι, ποιήματα, κείμενα, άρθρα, λογοτεχνία, βιβλία και γενικά οτιδήποτε αφορά τον γραπτό λόγο. Συμπεριλαμβάνονται βίντεο, φωτογραφίες και τραγούδια που τον προωθούν. (Εννοείται τα τραγούδια με στίχο συμπεριλαμβανομένων.)
.
--> Η θεματολογία αυτής της ομάδας θα είναι ελεύθερη -εκτός αυστηρά από τον περιορισμό των τριών επόμενων παραγράφων- και χαρά μας θα ήταν να είναι και κοινωνικά επίκαιρη με άρθρα/κείμενα σκέψης/γνώμης όπου απλά αναλύουν την τρέχουσα επικαιρότητα.
.
--> ΔΕΝ επιτρέπεται να αναρτώνται αμιγώς πληροφοριακά δημοσιογραφικά ειδησεογραφικά άρθρα/κείμενα από την τρέχουσα επικαιρότητα (εννοείται πως συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ τα αμιγώς κομματικά κείμενα της αριστεράς ΚΑΙ τα αμιγώς οργανωτικά κείμενα της αναρχίας) αλλά μόνο άρθρα σκέψης και γνώμης όπου την αναλύουν. Καθώς επίσης ΚΑΙ οτιδήποτε διαφημίζει οποιαδήποτε εταιρεία ή επιχείρηση ή ιστοσελίδα.
.
--> Επίσης ΔΕΝ επιτρέπεται να αναρτώνται πληροφοριακά δημοσιογραφικά ιστορικά άρθρα/κείμενα όπου προωθούν την ιδεολογία/δόγμα οποιασδήποτε (παρα)θρησκευτικής οργάνωσης ή οποιονδήποτε οργανώσεων γενικώς όπου διαιρούν τον άνθρωπο σύμφωνα με τη θρησκεία, το χρώμα, τη φυλή, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ψυχική και σωματική υγεία, την ηλικία, τον σπισισμό, το έθνος, την τάξη. Αθεϊστικά/πολιτικά κείμενα/άρθρα ή οτιδήποτε άλλο ξεσκεπάζει τον ρόλο ΌΛΩΝ των θρησκειών παγκόσμια και από καταβολής κόσμου επιτρέπονται.
.
--> Φασιστικά, Ρατσιστικά, (Νεο)Φιλελεύθερα, (Ακρο)Δεξιά σχόλια - αναρτήσεις/κείμενα - ειδήσεις/άρθρα ΑΠΑΓΟΡΕύΟΝΤΑΙ και θα διαγράφονται μαζί με τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜό των μελών. Με άλλα (και λίγα) λόγια μέλη όπου θα προωθούν κατά οποιονδήποτε τρόπο τον λόγο των Μνημονιακών, Φασιστικών και Κυβερνητικών κομμάτων (κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών) και κυρίως τη λογική τους -καθώς και από τα ΜΜ"Ε" που τους ανήκουν- ΔΕΝ είναι επιθυμητά εδώ μέσα.
.
--> Θα ήταν επιθυμητό η ομάδα να αυτΟργανωθεί και να δημιουργήσει δικές της εκδηλώσεις οποιασδήποτε θεματικής. Αν αυτΟργανωθεί η ομάδα μπορεί να φτιάξει τους δικούς της "κανόνες" και οτιδήποτε άλλο θέλει.
.
--> Θα ήταν βέβαια επιθυμητό να γίνουν ΚΑΙ άλλα μέλη διαχειριστές της ομάδας απλά με το να το πουν στον διαχειριστή της ΚΑΙ να συμφωνούν βέβαια με όλα τα παραπάνω ΚΑΙ να έχουν βρεθεί έστω μία φορά από κοντά με τον διαχειριστή ή με ένα εκ των συν-διαχειριστών της ομάδας όταν και όποτε υπάρξουν.
.
--> Ευχαριστούμε για το πέρασμα σας από εδώ και την (ελπίζουμε ενεργή) συμμετοχή σας.
31-5-2018
ο διαχειριστής
https://www.facebook.com/Aris.Elatis
ή αλλιώς
http://bit.ly/copperINart_contact

---
σχόλιο στις 25-2-2018
1. Για ένα μήνα περίπου είχε καταργηθεί η ομάδα σε μια κρίση "facebookική" που είχα. Είχα αρχίσει να διαγράφω και τα μέλη - πρέπει να διέγραψα γύρω στα 70 με 80 άτομα, σε μια προσπάθεια να διαγραφεί εντελώς η ομάδα. Σταμάτησα όμως και απλά την έκανα ανενεργή, διότι είναι δύσκολο να διαγραφούν πάνω από 360 μέλη που είχε η ομάδα.

2. Χθες την "ξαναδημιούργησα" σε μια προσπάθεια να δώσω στην ομάδα μια δεύτερη ευκαιρία μπας και γίνει ενεργή σε ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων, ιδεών και γιατί όχι ΚΑΙ αυτοοργάνωσης -που είναι και το ζητούμενο εξάλλου.

3. Ζητώ συγγνώμη από όσους και όσες διαγράφηκαν εκ παραδρομής και χωρίς κανένα άλλο κίνητρο ιδιοτελές ή σκοτεινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: