05/09/2022

Και σήμερα... Τι;!


σαν σήμερα έφυγε η Αγωνίστρια-Ηρωίδα Ηρώ Κωνσταντοπούλου
φωτό από εδώ

Αναρωτιέμαι φαντάζομαι όπως και πολλοί και πολλές σήμερα:
-Μας αξίζουν οι θυσίες όλων αυτών των Ηρωίδων/Ηρώων-Αγωνιστριών/Αγωνιστών σήμερα, στις δικές μας γενιές και ειδικότερα από το 1960 και εδώ;

Τότε πολέμησαν ενάντια στον Γερμανό, Ιταλό και Βούλγαρο κατακτητή και κέρδισαν, ενώ σήμερα, έχουμε παραδοθεί αμαχητί στο 4ο Ράιχ και τους Γερμανούς-Ναζί (με άλλη μορφή σήμερα ο ναζισμός τους, αλλά με την ίδια "λογική" μην ανησυχείτε!) στο ευρώ και στην ΕΕ τους και μας κατέκτησαν πλήρως οικονομικά (παν)έξυπνα και "αναίμακτα".

Τότε πολέμησαν ενάντια στον Άγγλο/Αμερικανό κατακτητή, μπορεί να έχασαν αλλά πάλεψαν τουλάχιστον, ενώ σήμερα, έχουμε γίνει οι καλύτεροι και οι πρώτοι πελάτες του ΝΑΤΟ σύμφωνα με το ΑΕΠ μας και τη δεδομένη δύσκολη γεωπολιτική συγκυρία η βάση του ΝΑΤΟ στην Κρήτη αλλά κυρίως αυτή στην Αλεξανδρούπολη συνεπικουρούμενες βεβαίως με όλες τις άλλες βάσεις σε όλο το πρΩκτοράτο-γΕλλαδιστάν να είμαστε οι πιο υπάκουοι και οι πιο γλύφτες άποικοι στην ευρύτερη περιοχή.

Και ποιος ο ρόλος μας σήμερα εμάς των Πολιτών;
Πρώτα από όλα να γίνουμε Πολίτες, αφού πάρουμε την ενημέρωση-πληροφόρηση στα χέρια μας και συμμετέχουμε παίρνοντας και τα εργατικά σωματεία στα χέρια μας. Αλλά ξέχασα: προτιμούμε την ανάθεση και να ψηφίζουμε κάποιον μαλάκα να μας "διοικεί" ανά τέσσερα χρόνια.

Κι αυτό λέγεται Δημοκρατία; Όταν η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) μαζί με την μεγαλύτερη κτηματομεσιτική εταιρία στην γΕλλάδα την "Εκκλησία ΑΕ" ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και όλα τα υπουργεία και σου επιβάλουν (αφού είσαι Τεράστιο χάπατο) όποιον πολιτικό και όποια κυβέρνηση θέλουν;

Κρίμα στα νιάτα που έφυγαν για μια πατρίδα ανύπαρκτη και με απώτερο σκοπό επιβεβλημένη από τους έχοντες και κατέχοντες εντός κι εκτός.

*Οι δωσίλογοι και ταγματΑλήτες που κάρφωναν και σκότωναν έμμεσα ή άμεσα τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης ΔΕΝ εκτελέστηκαν και βρήκαν μόνιμη θέση και στασίδι στους Κρατικούς διαδρόμους και στις επιβαλλόμενες πολιτικές. Διαχρονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: