02/08/2022

Τι κάνετε; Όλα καλά; Συνεχίστε τα μπανάκια σας κι όλα θα φτιάξουν από μόνα τους. Ως δια μαγείας. Βεβαίως, βεβαίως.



Τι να πρωτογράψεις, τι να πρωτοπείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ραστώνη του καλοκαιριού αλλά και ιδιαίτερα στην γενική ραστώνη των ημεδαπών δίποδων ανθρωπόμορφων παρτάκηδων σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη με την ονομασία "Ελλάδα: το γωνιακό αποικιακό προτεκτοράτο της ΝΑ Ευρώπης";

Είμαστε σε μια φάση χωροχρονική που παγκόσμια δεν τα πάμε καθόλου καλά: η Αφρική συνεχίζει να Δολοφονείται και να Ληστεύεται διαχρονικά και ανελέητα και ο υπόλοιπος κόσμος να κοιτάει αλλού, όπως με την Παλαιστίνη, όπως με την Υεμένη και ενώ το ΝΑΤΟ -με αιχμή του δόρατος τις ΗΠΑ και τους άμεσα δορυφόρους της- συνεχίζει να υποδαυλίζει και να αναζητά την συνέχεια του πολέμου στην Ουκρανία, ανάβει φωτιές με την Ταϊβάν και το Κόσσοβο (Κοσσυφοπέδιο). Πάλι. Διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία και τώρα πάνε για την Ουκρανία οι Yankeeδες.

Εμείς εδώ, το πρΩκτοράτο των ΗΠΑ και των Γερμανών, οι ημεδαποί, είμαστε σε τέλεια παράκρουση: έχουμε ίσως και την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, διέλυσαν (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κύρια και βασικά για να μην ξεχνιόμαστε) ΕΣΥ, Παιδεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, τώρα πάνε και για το νερό (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ΔΕΥΑ), τα Εργασιακά, όλη την Δημόσια Περιουσία ξεπουλημένη, τρώνε με χίλιες Κουτάλες και Μασέλες... και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε περιμένοντας τις... εκλογές.

Εκτός από τα κομματόσκυλα και τα οργανόσκυλα πόσοι άλλοι ταξικά συνειδητοποιημένοι ανένταχτοι ελεύθεροι άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους συνολικά στην Ελλάδα, σε όλες τις δράσεις και τις φάσεις των παρεμβάσεων και της αντίστασης; 50.000; 100.000; Μπορεί το χωρίς οικονομικούς πόρους διάσπαρτο και ανοργάνωτο 1% να αλλάξει της συνθήκες και τις ζωές για το υπόλοιπο 99%; Φυσικά και ΌΧΙ.

Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις Αυτοκτονίες;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις Γυναικοκτονίες,
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τα Παιδιά;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις δημόσιες δομές Ψυχικής Υγείας;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις δημόσιες δομές Απεξάρτησης;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις δημόσιες δομές Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για το δημόσιο Σχολείο;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για το δημόσιο αγαθό του Νερού;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για το Εργασιακό μισθολόγιο και ωράριο;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για το δημόσιο αγαθό του Ρεύματος;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για την κυριαρχία του ΝΑΤΟ στη χώρα;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για την κυριαρχία της ΕΕ στη χώρα;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τα Δάση;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τα Δέντρα;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τα Βουνά;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τα Ποτάμια;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για τις Λίμνες;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για την Άγρια Πανίδα;
Ποιος και ποια θα νοιαστεί για την Άγρια Χλωρίδα;
Ποιος και Ποια;

Αυτά τα ερωτήματα θα βασανίζουν πάντα μέχρι να επιλυθούν τους ενεργούς πολίτες αυτής της μεριάς του πλανήτη και όχι τους ιδιώτες καταναλωτές και της τεράστιας και άμορφης μάζας τους.

Αφορμή όλων των παραπάνω η τριπλή Αυτοκτονία από την Κοινωνία (που βγάζει γενιές παρτάκηδων ωχαδερφιστών) πολύ νέων ανθρώπων και η τριπλή Γυναικοκτονία από την Πατριαρχία (που ζει, βασιλεύει και κυριαρχεί) μέσα σε λίγες ώρες.
Σπαράζει η καρδιά.
Ως πότε;

Πότε θα γίνει το Δάκρυ και η Οργή, Δράση και Οργάνωση;


1 σχόλιο:

seizeTHEsky είπε...

ΔΕΝ υπάρχουν λόγια.

Για τη νέα Δολοφονία της κοινωνίας μας (δες τον σύνδεσμο) δεν ευθύνεται η ανεργία. Ούτε η προσωπική τραγωδία πίσω από την νέα αυτοκτονία. Ευθύνεται η παντελής έλλειψη αλληλεγγύης: σε οικογενειακό, συγγενικό, φιλικό, συναδελφικό, τοπικό, κοινοτικό, γειτονικό, κοινωνικό επίπεδο. Αυτή η παντελής έλλειψη αγγίζει όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Επίσης ευθύνεται βασικά και κύρια η παντελής απουσία κρατικού φορέα για κάθε κοινωνικό πρόβλημα.
Εμείς, η κοινωνία μας, Δολοφονούμε τους Αυτόχειρες, τις Γυναίκες και τα Παιδιά μας όλων των κακοποιητικών πράξεων της Πατριαρχίας.

https://www.npress.gr/greece/drama-stin-lamia-i-29chroni-aytoktonise/