26/02/2021

take action for dimitris koufodinas | πάρε θέση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα


#take_action_for_koufodinas
#koufontinas_hungerstrike
#koufodinas_hunger_strike
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ
50days!
#koufodinas #koufontinas



το παρακάτω νήμα (thread) από τουίτ (tweet)
αποτελείται από διψήφιο αριθμό επιμέρους τουίτς (tweets)
πατήστε πάνω στο αρχικό tweet να τα διαβάσετε
ως αλληλουχία tweets στο τουίτερ (twitter)




Η σχετική μας ανάρτηση στο facebook λογοκρίθηκε, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σε εκατοντάδες αναρτήσεις με θέμα την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ξεφτίλα.



1 σχόλιο:

seizeTHEsky είπε...

Βάζω στα σχόλια για να υπάρχουν, για όποιον/α ενδιαφέρεται, ένα άρθρο του Κώστα Παπαδάκη μαχόμενου δημοσιογράφου υπέρ της "βάσης":
Ποιόν συμφέρει ο θάνατος του Κουφοντίνα;
https://www.epda.gr/index.php?number=4&type=category#744
και ένα βίντεο από το The Press Project της εκπομπής ΑΝΑΣΚΌΠΗΣΗ:
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S07E20: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=oojMbDunpsg

Επίσης ήθελα να πω ως σχόλιο πως συμφωνώ με το σκεπτικό πως έχουν προαποφασίσει αυτή την κίνηση του θανάτου του απεργού πείνας ώστε να την εκμεταλλευτούν πολιτικά οι αισχροί και ποταποί ακροδεξιοί κυβερνώντες μας. Ελέγχουν τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ όπως το facebook που άρχισαν ωμή λογοκρισία, άρα θα έχουν στο τσεπάκι την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας των Ιδιωτών και της Ανάθεσης να την χειραγωγήσουν με τους τρομοκράτες που καίνε την Αθήνα και την Ελλάδα. Σαν να βλέπω τις τηλεοπτικές εικόνες μπροστά μου. Και έτσι θα ξανακερδίσουν την πλειοψηφία της καναπεδάτης κοινωνίας των κυραΚατίνων και κυρΠαντελήδων του πρΩκτοράτου γΕλλαδιστάν.

Και όλα αυτά γιατί; Μα για να στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί που θέλουν και που θεωρούν πως έχουν προνομιακό πεδίο στην χειραγώγηση της μάζας αφού οπουδήποτε αλλού (πανδημία COVID19, σκάνδαλο κυκλώματος παιδοβιασμού Λιγνάδη, ελληνοτουρκικά, ελληνοσκοπιανά, προσφυγικό/μεταναστευτικό, ανεργία, υγεία, παιδεία, κτλ) τα έχουν κάνει επιεικώς σκατά, όχι από ανικανότητα μόνο αλλά κυρίως από κεντρική στρατηγική επιλογή.