03/07/2015

#lemeOXI #oxi2015 #OXI PhotoJournal in streets of Athens 28,30 June and 1,2 July 2015



Πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ και συγκέντρωση από δυνάμεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, σωματείων και οργανώσεων στο Σύνταγμα, στις 28-6-2015 το απόγευμα. Οι συναγωνιστές ήμασταν περίπου 800 άτομα.





Αντισυγκέντρωση στους νεοφιλελέδες που είχαν συγκέντρωση στο Σύνταγμα -όπου ήταν αποκλεισμένο, έγινε στις 30-6-2015 το απόγευμα, από δυνάμεις της Αναρχίας - Αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς και λίγες δυνάμεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Η πορεία ξεκίνησε από Προπύλαια και ανέβηκε μέχρι Σταδίου όπου αποκόπηκε από τα ΜΑΤ και γύρισε "συνοδεία" τους στα Προπύλαια. Οι συναγωνιστές ήμασταν περίπου 500 άτομα.




Συγκέντρωση του ΕΕΚ στα Προπύλαια, στις 1-7-2015 το απόγευμα, όπου έγινε ομιλία του σ. Σάββα (Μιχαήλ) Μάτσα για τους λόγους όπου πρέπει να ψηφιστεί το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα την Κυριακή και ποιοι οι κίνδυνοι του ΝΑΙ στη συγκυρία. Οι συναγωνιστές ήμασταν περίπου 200 άτομα.






Προσυγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ έγινε στις 2-7-2015 το απόγευμα. Το Σύνταγμα ήταν αποκλεισμένο λόγω συγκέντρωσης του ΚΚΕ από Ομόνοια. Στην πορεία συμμετείχαν εξίσου μεγάλα μπλοκ και από την Αντικαπιταλιστική Αριστερά όσο και από τον Αναρχικό - Αντιεξουσιαστικό χώρο. Στα γραφεία στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας έγιναν πολύ μικρής έκτασης επεισόδια μετά από επίθεση των ΜΑΤ στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κρεμάστηκε πανό στα γραφεία της ΕΕ με σκάλα (!) και κάηκε σημαία της ΕΕ. Οι συναγωνιστές ήμασταν περίπου 2.500 άτομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: